Грешки, допускани от момичетата, които искат да изглеждат по-големи

2014-05-11 14:30:00
Грешки, допускани от момичетата, които искат да изглеждат по-големи
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ви се е да виждате връстници, които се опитват да изглеждат по-големи, правят се на по-готини и искат да получават повече внимание? Разбира се, във всяко училище има поне няколко такива „известни" момичета, които се смятат за най-готините в даскалото. Лошото е, че понякога тези момичета изглеждат смешни в очите на наистина по-големите, защото си личи как се преструват или имат високо самочувствие без покритие. Сега ще ви посочим кои са най-големите грешки, които момичетата правят в желанието си да изглеждат по-големи.

 

Твърде много грим. Това е една от най-големите грешки на непълнолетните тийнейджърки, които искат да се изглеждат добре и да се чувстват красиви. Многото грим не изглежда добре, дори на по-големи жени, а какво остава за момиче на 14-15 годишна възраст? Няма лошо да се гримирате, но в по-малки количества. Голямото количество грим няма да ви накара да изглеждате по-големи, а по-скоро ще подчертае липсата ви на стил.

 

Разголени дрехи. Много дрехи могат да бъдат красиви, разбира се ако се използват правилно и всичко е в нормални граници. Прекалената голота изглежда пошла, а не е секси. Ако искате да изглеждате наистина добре, не си мислете, че го правите ако се носите с прекалено екстравагантни или оскъдни дрехи. Секси може да бъде и една обикновена блуза, стига да знаете как да подчертаете красивите форми на тялото си и да скриете недостатъците.

 

Цигари. Още една дразнеща грешка, която младите девойки правят. Пушенето няма да ви накара да изглеждате по-големи, повече ще ви навреди, защото ще се пристрастите. Повечето хора пропушват именно в тийнейджърските години и след това не могат да спрат цигарите. Не ви съветваме да правите тази грешка, защото след няколко години ще съжалявате.

 

 

Алкохол. Ставали ли сте свидетели на изцепките на пияни тийнейджърки? Със сигурност сте на мнение, че това не е най-приятната гледка, а ние също се присъединяваме към това схващане. Ако пиете алкохол, няма да станете нито по-готини, нито по-харесвани. Но можете лесно да станете за смях, ако се напиете и на сутринта не помните какво сте правили.

 

Секс. Още едно нещо, което много момичета практикуват, само за да се почувстват по-големи. Няма определена възраст, в която трябва да започнете да водите полов живот. Проблемът е, когато започнете да правите секс, не защото обичате партньора си, а просто защото е модерно или всичките ви приятели вече не са девствени. В това няма смисъл и някой ден наистина може да съжалявате.

 

Училището остава на заден план. Съгласни сме, че има много какво да се подобри в българското училище, но със сигурност то има много на какво да ви научи. Ако започнете да бягате от час, само защото така сте по-готини или „така правят по-големите", единствено вие ще загубите. Най-добре е да се образовате, защото след време ще съжалявате, че не сте учили, когато е трябвало, а сте си губили времето.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия